• Vi tänker lite annorlunda

     
    Vi tänker lite annorlunda. När det gäller IT.
    Vi tänker i första hand på människan och hur största möjliga
    affärsnytta skapas. Då hittar vi också nycklarna till hur en
    smart behovsanpassad IT-lösning bör se ut.

Case: Capio i Varberg


"De gör det mesta åt oss"

Lisbeth Berg, enhetschef, Capio Anorexi Center, Varberg

 

Uppdraget

Capio Anorexi Center i Varberg har 24 platser för patienter i alla åldrar. Grundbulten har ansvar för enhetens IT-miljö, vilket innebär drift och support av servrar, nätverk, datorer och skrivare samt administration och support för användarkonton. Capio Anorexi Center i Varberg är en av femton enheter inom Capiokoncernen i Sverige som Grundbulten stödjer.

Genomförande

Grundbulten i Stockholm anlitades för cirka tre år sedan för att ta hand om de datorfrågor som uppstår löpande inom Capio Anorexi Center i Varberg. Lisbeth Berg är enhetschef och delvis ansvarig för att datadriften fungerar.

– Eftersom vi inte har någon riktig datorexpert på plats är vi beroende av att ha en utomstående part som snabbt kan åtgärda de frågor och problem som dyker upp här, säger Lisbeth Berg. Och de gör i princip allt för oss. När något är fel ringer vi Grundbulten och de tar väldigt snabbt hand om de fel som uppstår.

Grundbultens uppdrag är ett helhetsåtagande som även omfattar personlig service till användarna. Ofta avhjälps problemen genom att Grundbulten fjärrstyr enskilda datorer och de kan då samtidigt på ett pedagogiskt sätt också lära medarbetarna vid sina datorer.

 

Samarbete

– Grundbulten är väldigt bra att arbeta med. Vi får snabbt svar och de återkopplar snabbt om de inte är på plats när man ringer. En annan viktig sak är att de pratar med oss på ett sätt att vi förstår, säger Lisbeth Berg.

 

lisbeth.berg@capio.se