• Att tänka nytt - och lite gammalt

   
  Våra kunder ser ofta en utmaning i att utveckla en innovativ
  IT-miljö och samtidigt kunna hantera befintlig IT-struktur.
  Vi tänker på dina behov och vad som är mest kostnadseffektivt
  kontra nytta.
  Det innebär ofta att fungerande delar av din IT-struktur kan finnas
  kvar samtidigt som vi adderar nya överensstämmande lösningar. 

Vad vi erbjuder

 

Vi tänker lite annorlunda
 
Vi tänker lite annorlunda. När det gäller IT. Vi tänker i första hand på människan. På vad man som människa bör göra för att skapa största möjliga affärsnytta. Där hittar vi nycklarna till hur en smart behovsanpassad IT-lösning bör se ut.
 
Vi tror att det är bäst om våra kunder kan ägna sig helhjärtat åt sin verksamhet. Utan att behöva bekymra sig över IT-miljön eller vad som händer i morgondagens IT-värld. Vi har kunskapen, vi utvecklar din IT-miljö och ger dig full service. Dygnet runt.
 
Att tänka nytt - och lite gammalt
 
Våra kunder ser ofta en utmaning i att utveckla en innovativ IT-miljö och samtidigt kunna hantera befintlig IT-struktur. Vi tänker inte bara nytt. Vi tänker också på funktion och pengar. Vi tänker på dina behov och vad som är mest kostnadseffektivt kontra nytta. Det innebär ofta att fungerande delar av din IT-struktur kan finnas kvar samtidigt som vi adderar nya förenliga lösningar.
 
Grundbulten står för ett stort IT-kunnande och vi strävar alltid efter att utveckla och effektivisera våra uppdragsgivares verksamheter. 
 
Vi talar lite annorlunda
 
Vi kan IT. Men vi vet samtidigt att IT-termer är en språklig barriär för många att ta sig över. Det ligger oss därför varmt om hjärtat att tala ett språk som är begripligt och som gör att du förstår vad vi kan uträtta.

Kan Grundbulten se till att jag får en IT-miljö
som alltid fungerar?

Ring och hör vad vi kan göra för er

Vill du veta mer? 08-601 25 00
Redan kund? 08-601 25 05

Vad säger våra kunder?

 

Skola

 

Vård och omsorg